Bölümümüzde 2018-2019 güz dönemi stüdyo final jürileri;

Endüstriyel Tasarım Stüdyosu IV jürisi 30 Kasım 2018 Cuma günü 10:30’da TEPAV Toplantı Salonunda,

Temel Tasarım I jürisi 6 Aralık 2018 Perşembe günü 13:00’de Teknoloji Merkezi Stüdyo 1’de,

Endüstriyel Tasarım Stüdyosu II jürisi ise 7 Aralık 2018 Cuma günü 13:30’da Teknoloji Merkezi Stüdyo 1’de gerçekleşecektir.

Katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Endüstriyel Tasarım Stüdyosu IV için öğrencilerimiz servis tasarımı olarak modüler oyuncak tasarladılar. Her grubun modüler oyuncak alanında faaliyet gösteren bir şirketi temsil ettiği projede, öğrenciler üretimin kullanıcılar tarafından yapıldığı bir sistem tasarladılar. Proje kapsamında modüler oyuncakların, kullanıcı ara yüzlerinin ve iş planların tasarlanması beklendi.

Temel Tasarım I dersinde 1. sınıf öğrencilerimiz, temel tasarım prensiplerini göz önünde bulundurarak, doğanın renkli varlıkları kuşlardan aldıkları ilhamla birer rölyef tasarladılar.

Endüstriyel Tasarım Stüdyosu II için ise öğrencilerimiz bu dönem mevcut elektrikli mutfak aletleri incelediler ve bunların üzerinden gördükleri hataları eksikleri gözden geçirerek tasarım yaptılar.