TOBB ETÜ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ’NDEN DUYURULUR

2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Fakültemize alınacak İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçları aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Yönetmelik uyarınca 26 Haziran 2019 tarihli ve 30813 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen 1 kadro için ön değerlendirme sonucu başarılı bulunan adayların 29.07.2019 Pazartesi günü saat: 10.30’da yazılı sınav için TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Zemin:32 ‘de hazır bulunmaları gerekmektedir.

TOBB ETÜ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ SINAV BAŞVURU VE ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ
BÖLÜM: İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI  (Kadro Sayısı: 1)

AD-SOYAD

MİMARLIK FAKÜLTESİ

MİMARLIK BÖLÜMÜ

-

(Posta yoluyla gelen başvuru evrakları arasında lisans transkripti mevcut değil)

Sınava Alınmayacaktır.

(İlanda belirtilen ‘’ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Lisans mezunu ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Doktora (Sanatta Yeterlik) mezunu olmak’’ şartı sağlanmamaktadır.)