8-10 Şubat 2019 tarihlerinde TOBB ETÜ Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek olan University4Society için başvurular başladı!

2 panel, 4 eğitim ve onlarca mentör eşliğinde, aralıksız 48 saat sürecek ve 3 takıma toplam 15.000 ₺ ödülün verileceği bu girişimcilik maratonunun jüri koltuğundaki isimler ise şöyle; Ventures & Mentors League Üst Yöneticisi Zico Ufuk Batum, Uluslararası Patent Birliği Başkanı Erdem Kaya, Tarvenn Ventures & Advisors Üst Yöneticisi Mustafa Kopuk, CEO Group Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ergan ve Samsung R&D Direktörü Özcan Özay.

Tasarım ya da yazılım ile ilgilenen, iş fikri olup takımı olmayan ya da bu maratonda bir takımda yer almak isteyen herkes programa başvurabilir. Kendinizi geliştirmek ve hayallerinize bir adım daha yaklaşmak için 7 Şubat 2019 saat 23.59’a kadar ücretsiz kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz!

University4Society Nedir?

University4Society toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonudur. Girişimcilik ekosistemini gönüllülük esasıyla genişletmeyi amaçlayan University4Society, Türkiye’de ve dünyada girişimcilik maratonlarının öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın bir etkinlik olmayı hedeflemektedir.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.