DUYURUYU PAYLAŞIN

TÜBİTAK TEYDEB bünyesinde yürütülmekte olan 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı ile üniversite, araştırma altyapısı, kamu araştırma merkez ve enstitülerindeki bilgi birikimi ve teknolojinin, Türkiye’de yerleşik ve proje sonuçlarını Türkiye’de uygulamayı taahhüt eden kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda, ürüne ya da sürece dönüştürülerek sanayiye aktarılması amaçlanmaktadır.

İlgili program kapsamında başvurusu yapılan ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Oğuz ERGİN’in yürütücülüğünü üstlendiği, Kindi Ağ Teknolojileri A.Ş.’nin ise proje ortağı olarak yer aldığı “Savunma ve Sivil Sektörlerin Kullanımına Yönelik Mikroişlemci ve SoC (System on Chip) Geliştirilmesi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje, 01.07.2022 – 30.06.2024 tarihleri arasında 24 ay boyunca yürütülecektir.

Öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.