HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü doktora programı mezunu Yrd. Doç. Dr. Hakan Ezgi Kızılöz, Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde öğretim üyesi oldu.

TOBB ETÜ'nün ilk öğrencilerinden olan Dr. Kızılöz, Matematik lisans programından 2008 yılında mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 2010 yılında yüksek lisans ve 2016 yılında doktora derecelerini aldı. Lisansüstü eğitimi boyunca TOBB ETÜ ve TED Üniversitesi'nde farklı derslere asistanlık yaptı. Ayrıca doktora eğitimi sürecinde Mühendislik Fakültesi ve İktisat Bölümü öğrencilerine programlamaya giriş dersleri verdi. Dr. Kızılöz'ün araştırma alanları kablosuz algılayıcı ağlar, kullanışlı güvenlik ve makine öğrenmesidir. Bu alanlarda yaptığı çalışmalar sonucu saygın dergilerde yayımlanmış 3 adet bilimsel makalesi mevcut olan Dr. Kızılöz'ün, yayımlanmak üzere hakem değerlendirilmesinde olan 2 adet makalesi bulunuyor. Bunların yanı sıra, Dr. Kızılöz'ün ulusal ve uluslararası konferanslarda toplam 5 adet bildirisi vardır.

TOBB ETÜ ailesi olarak, Dr. Hakan Ezgi Kızılöz'ü kutluyor, yeni iş yerinde ve kariyerinde doktora sırasında gösterdiği yüksek başarıyı sürdürmesini diliyoruz.