Acıbadem Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Hasan Ali Sözel Model United Nations (hasalmun)’a okulumuzun Model United Nations kulübü de katıldı ve öğrencilerimizden Zeynep Esendemir ‘honorable mention’ (katılımcının komite sırasında verdiği çözüm fikirlerinin gayet makul ve başarılı olduğu ve ileride daha da başarılı olacağı anlamına gelmektedir) ödülünü kazandı. Delege olarak katılan diğer öğrencilerimiz; Şule Sarpkaya, Busenur Dalkıran, Ahsen Şevval Ulukanlıgil, Şüheda Özdemir ise oturumlara tam katılarak sertifikalarını aldı. Ayrıca organizasyonda Rüzgar Aydın 'Chair' (Model United Nations’ta ve United Nations’ta olan oturumlar sırasında komiteyi yönlendiren kişi) görevini, Yiğit Selimoğlu ise 'Academic Assistant' (her komiteye ayrı ayrı yazılan bilgilendirme makalelerini yazan kişilerden biri) görevini başarıyla yerine getirdi.