Ülkemizin önde gelen yazılım geliştirme ve mühendislik firmalarından ICTerra, 8 Ocak 2020 tarihinde TechDay adında bölümümüz öğrencilerine özel bir etkinlik düzenledi. Etkinliğin amacı bölümümüz öğrencilerine ICterra’yı tanıtmak, şirket bünyesindeki farklı çalışma alanları ve yöntemleri konusunda mühendis adaylarını bilgilendirmekti.

25 öğrencimizin katıldığı etkinlikte ICTerra’nın faaliyetleri arasında bulunan Haberleşme ve İzleme Sistemleri, Siber Güvenlik, Gömülü Yazılım Geliştirme, Yazılım Geliştirme Süreçleri ve Çevik Yaklaşım konularında seminerler verildi. Öğle yemeğinde, kendisi de bir Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu olan genel müdür Vedat Uslu da katıldı ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Küçük oyunlar ve bir yarışmanın da yapıldığı etkinlik öğrencilerimiz açısından çok eğlenceli ve faydalı geçti.

Etkinliği düzenleyen ICTerra firması yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.