HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans öğrencilerinden Yusuf Önür, Kaan Okbilek ve Sezin Güler, Ortak Eğitim Programı kapsamında Eskişehir Arçelik A.Ş’de gerçekleştirdikleri staj dönemini başarılı bir şekilde tamamladı.

 

 

Buzdolabı sıcaklık bilgisini kullanıcıya aktarmak üzere beraber gerçekleştirdikleri aydınlatma projesi ile öğrencilerimiz, Arçelik A.Ş ile birlikte dış buluşçu olarak patent almaya hak kazandılar. Yusuf Önür ve Kaan Okbilek ayrıca, buzdolaplarından kablolu ve kablosuz olmak üzere veri toplamaya yarayan bir proje de gerçekleştirirken Yusuf Önür, data toplamak için kullanılan kabloları yaklaşık 12 kat ucuzlatma çalışmasına da imza attı. Sezin Güler ve işletmedeki diğer bir stajyer, Hakan Uz tarafından ortak yapılan projede ise buzdolabı yazılımlarının kontrol kartlarına daha kolay aktarılmasını sağlayan bir sistem geliştirildi.

 

Öğrencilerimizi ortak eğitim dönemlerindeki verimli çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarılarının, çalışma hayatlarında da artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimize sağladığı imkanlar için Arçelik’e de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.