Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YA/EM) 36. Ulusal Kongresi öğrenci proje yarışmasında Türkiye birincisi olan Unilever-Algida’nın Konya Dondurma Fabrikasında gerçekleştirilen “WCM Metodolojisiyle Üretim Alanlarında Lojistik Optimizasyonu” başlıklı bitirme projesinin danışmanı Yrd. Doç. Dr. Salih Tekin hocamıza ve TÜBİTAK 2241 Sanayı̇ Odaklı Lı̇sans Bı̇tı̇rme Projelerı̇ Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. için yapılan "Akıllı Enerji Farkındalık Sistemi Projesi Enerji Kaynak Planlama Adımı" başlıklı bitirme projesinin danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nilgün Fescioğlu Ünver hocamıza Endüstri Mühendisliği bölümü adına teşekkür ederek kendilerine hatıra sertifikalarını verdik. Bu büyük başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve danışmanlarını kutluyoruz.