HABERİ PAYLAŞIN

Makina Mühendisleri Odası Endüstri Mühendisliği meslek dalı komisyonu üyeleri Sn. İlknur Aksu, Sn. Egemen Ceylan ve Sn. Burcu Muzoğlu komisyon faaliyetleri hakkında bilgi vermek ve yapılabilecek işbirliklerini görüşmek üzere ziyaretimize geldi.

Bölüm öğretim üyelerinin katıldığı bu toplantıda MMO Endüstri Mühendisliği meslek dalı komisyonunun üye sayısının artırılmasına, Endüstri Mühendisliği mesleğinin tanıtımına, Endüstri Mühendisliği bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin reel sektörle iletişiminin sağlanmasına yönelik ileride gerçekleştirilebilecek faaliyetler görüşüldü ve bu faaliyetlerde işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Hem komisyon etkinliklerinden bölümümüzün ve öğrencilerimizin haberdar edilmesi hem de bölüm faaliyetlerinden komisyonun haberdar edilmesi için bir koordinatör belirlendi.

Komisyonun END 101 Endüstri Mühendisliğine Giriş ve END 497 Bitirme Tasarım Projesi dersleri kapsamında seminerler vermesi kararlaştırıldı. Ayrıca 13 Kasımda yapılacak vaka analizi yarışmasının bölümümüzde duyurulmasının yanında bölümümüzden bir öğretim üyesinin yarışmada jüri olarak görevlendirilmesi kararlaştırıldı. Bu faydalı ziyaret sebebiyle Sn. İlknur Aksu, Sn. Egemen Ceylan ve Sn. Burcu Muzoğlu'na teşekkür ediyoruz.