Endüstriyel Tasarım Bölümü, EUT 408 Mesleki Uygulamalar dersi kapsamında sektörden isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Öğrencilerin endüstri ürünleri tasarımı mesleğine ilişkin pratik bilgilerini ve yeteneklerini uygulamalı bir çevrede geliştirmelerini hedefleyen Mesleki Uygulamalar dersi; şirket kurma, organizasyon yönetimi, müşteri ilişkileri gibi konularda yasal, finansal ve yönetimsel bilgileri bu alanda çalışan profesyonellerin katılımıyla irdeliyor.

Ders kapsamında bölümümüzün son konuğu Artful İç Mimarlık ve Ece Yalım Design Studio’nun kurucusu Endüstriyel Tasarımcı Ece Yalım oldu. Yalım, yaptığı sunumla öğrencilerimizi bilgilendirirken tasarım süreci ve iş hayatına ilişkin deneyim ve görüşlerini de paylaştı.

Mekan ve ürün tasarımı projelerini bir arada yürüten ve kendi markalarının yanı sıra tanınmış pek çok marka için ev, ofis mobilyası, aydınlatma ve aksesuar tasarımları yapan Ece Yalım’a katılımı ve değerli paylaşımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.