HABERİ PAYLAŞIN

Ortak Eğitim programının sağladığı ayrıcalıkla sanayi ile iç içe olan TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü, sektöre girişimciler kazandırmaya devam ediyor. Mezunlarımızdan Melis Dizdar, Batuhan Yıldırım, Tolgahan Tosun ve İlteriş Kağan Bahçeci Design Week Turkey 2018’de kişisel girişimleri ile yer aldı.

Melis Dizdar ve Batuhan Yıldırım'ın 3.sınıftayken başlattığı ve 3 yıldır GARAJ'da faaliyet göstermekte olan Atölye Kavi; gelişime öncülük eden firmalara ürün tasarımı, mühendislik ve markalaşma alanında danışmanlık hizmeti veren bir ajans. Bu desteğin yanı sıra kendi bünyelerinde yaptıkları konsept ürün çalışmaları da bulunan Atölye Kavi, farklı disiplinlerden bir araya gelen ekibi ile çeşitli alanlarda proje geliştirmekte ve ürün geliştirme hizmeti vermekte.

TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunları Tolgahan Tosun ve İlteriş Kağan Bahçeci tarafından 2017 yılında kurulan Dyom Design ise kendi ürünlerini geliştirmek üzere kurulmuş, ilerleyen süreçlerde kazanılan deneyimlerle firmalara tasarım danışmanlığı hizmeti de vermeye başlamış bir tasarım ofisi. Bugüne kadar aydınlatma, mobilya, mutfak aksesuarları, güvenlik ekipmanları, soğutma kabinleri, makine kabuk tasarımı, kurgusal tasarım gibi farklı alan ve sektörlere hizmet vermiş olan firma; grafik tasarım, mekanik tasarım ve marka kimliği çalışmaları da yapmakta.

Mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.