Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin ülkemizde tasarım eğitimi alan öğrencilerin, ambalaj tasarımı alanına yönelmelerini sağlamayı hedefleyen ve bu yıl 12.si düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencileri Tolgahan Tosun, İlteriş Kağan Bahçeci ve Yunus Emre Pektaş katıldıkları yarışamda,“HOLD ON”,“4Tek Makarna” ve “Easy-T” isimli projeleri ile 3 adet sertifika ödülü aldı.

Öğrencilerimiz Asya Ambalaj Federasyonu (APF) tarafından düzenlenen APF 41'nci Olağan Genel Kurulu ve 66'ncı İcra Kurulu Toplantıları çerçevesinde; ambalajın Asya temsilcilerini bir araya getiren Uluslararası AsiaStar 2016 Yarışması Ödül Töreni’nde “HOLD ON” ve “4Tek Makarna” Projeleri ile uluslararası alanda toplam 50 öğrenci ödülünün dağıtıldığı gecede 2 adet AsiaStar ödülü almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.