Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ)’ın ilk kez 24. MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlediği bir yarışma olan ‘Genç Yaratıcı Fikirler Platformu’na katıldı. Genç tasarımcılar ile sektörün yenilikçi firmalarını bir araya getirmeyi, Türkiye’nin doğaltaş sektörüne genç tasarımcılar ile ivme kazandırmayı ve sektörü yeni, özgün ve üretilebilir tasarımlar ile güçlendirmeyi hedefleyen platformda öğrencilerimiz, jüri elemesinin ilk basamağını geçen projelerini endüstrinin öncü firmalarına sundular. Sunumların ardından öğrencilerimiz ve üreticiler arasında gerçekleştirilen görüşmelerle tasarımların hayata geçirilebilmesi ve üretim basamağı için izlenecek yol planı belirlendi.