Ortak Eğitim Sunumları ve Pizza Günü

Bahar Döneminde 3,5 aylık ortak eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz, bu süreçte elde ettikleri tecrübeleri 18 Mayıs 2018 Cuma günü yaptıkları sunumlarla, bölüm öğrencileri ve öğretim görevlileri  ile  paylaştılar. Ortak eğitimlerini, Vestel, Arçelik, Teka ve Ece Yalım Design Studio gibi alanında öncü firmalarda tamamlayan öğrencilerimiz, kendi kazanımlarını ve firmalara katkılarını gelecek dönemlerde ortak eğitime gidecek arkadaşları ve öğretim elemanlarıyla paylaştılar.

Ortak eğitim sunumlarının ardından, TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü'nde her dönem açılışında geleneksel hale gelen pizza partisiyle öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız yaz dönemine enerji dolu bir başlangıç yaptılar.

Yeni dönemde tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz.

TOBB ETÜ'de ortak eğitim hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız