Öğrencilerimiz katılmış oldukların TÜBİTAK BİDEB Proje Yarışması bölge seçmelerinde ödüle layık görüldü. Öğrencilerimizden Ezgi Lalelidağ, Merve Yağmur Alptekin, Ertuğrul Samed Üstündağ EÜT 321 Endüstri Ürünleri Tasarımı Stüdyosu III, Mina Bengi Şahin ve Zeynep Yıldıran EÜT 422 Endüstri Ürünleri Tasarımı Stüdyosu VI derslerinde geliştirdikleri projelerle yarışmaya başvurmuştu.

Mina Bengi Şahin, Enerji ve Çevre kategorisinde "Re-Drop Water Saving Faucet" isimli tasarım projesi ile alanında Ankara Bölge üçüncüsü,

Zeynep Yıldıran, Akıllı Şehirler ve Ulaşım kategorisinde "Cozy Home" isimli tasarım projesi ile alanında bölge üçüncüsü,

Ezgi Lalelidağ, Merve Yağmur Alptekin ve Ertuğrul Samed Üstündağ, Akıllı Şehirler ve Ulaşım kategorisinde "Elektrikli Araç ve Paylaşım Platformu" tasarım projesi ile alanında bölge üçüncüsü oldu.

İrem Nazlı Açıkel, Göksu Yılmaz ve Pınar Apaydın ise genel bölge seçmelerine hak kazandı.

Başarılarından ötürü öğrencilerimizi en içten dileklerimizle kutluyoruz!