HABERİ PAYLAŞIN

UX Camp etkinliği 12-14 Nisan tarihleri arasında bölümümüz ve Userspots işbirliğiyle TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşti. Ankara’da çeşitli okullardan seçilen 15 katılımcının yer aldığı etkinliğe bölümümüz mezun ve öğrencileri de yoğun katılım gösterdi. Üç günlük süreç boyunca katılımcılar kullanıcı deneyimi ile ilgili kapsamlı bir eğitimden geçtiler. UX Camp kapsamında misafirimiz olan Userspots eğitmenleri ise kendi süreçleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.

Kendi sektörlerinde kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimini geliştirmek isteyen ya da bu alana yönelmek isteyen profesyoneller ile son sınıf öğrencilerini ve yeni mezunları bir araya getiren bir eğitim etkinliği olan UX Camp’in amacı; Türkiye’de kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik alanında farkındalık yaratıp gelişimine önderlik ederken, konuyla ilgilenen profesyonelleri ve öğrencileri bilgilendirmek.

 

 

 

2009 yılında kurulmuş araştırma odaklı bir tasarım şirketi olan Userspots, UX Metodolojisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını/motivasyonlarını/bariyerlerini araştırarak, müşteri yolculuğunu oluşturuyor ve bu yolculuğa uygun dijital deneyimler tasarlıyor. Veri ve test odaklı tasarım süreci ile ürün optimizasyonu yapıyor.

Bu keyifli süreçte bize eşlik eden katılımcılarımıza ve Userspots’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.