HABERİ PAYLAŞIN

UX Camp etkinliği 12-14 Nisan tarihleri arasında bölümümüz ve Userspots işbirliğiyle TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşti. Ankara’da çeşitli okullardan seçilen 15 katılımcının yer aldığı etkinliğe bölümümüz mezun ve öğrencileri de yoğun katılım gösterdi. Üç günlük süreç boyunca katılımcılar kullanıcı deneyimi ile ilgili kapsamlı bir eğitimden geçtiler. UX Camp kapsamında misafirimiz olan Userspots eğitmenleri ise kendi süreçleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.

Kendi sektörlerinde kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimini geliştirmek isteyen ya da bu alana yönelmek isteyen profesyoneller ile son sınıf öğrencilerini ve yeni mezunları bir araya getiren bir eğitim etkinliği olan UX Camp’in amacı; Türkiye’de kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik alanında farkındalık yaratıp gelişimine önderlik ederken, konuyla ilgilenen profesyonelleri ve öğrencileri bilgilendirmek.