TÜSİAD'ın genç girişimcileri desteklediği iş fikri yarışması "TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var!" yarışmasının 2017 ön eleme süreci tamamlandı ve Üniversitemiz Görsel İletişim Tasarımı bölümünden öğrencilerimiz Aybike Akbayır ve Neslihan Gençer eğitim kampına katılmaya hak kazandı.

Temel hedefi, gençlerin iş fikirlerini hayata geçirmesini kolaştıracak kapılar açmak ve geleceğin girişimcilerine kılavuz olmak olan proje 2011 yılında hayata geçmiş ve bugün ülke çapında 73 il ve 152 üniversiteden 3706 gencin başvurduğu büyük bir organizasyona dönüşmüştür.

Özyeğin Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 15 Mart 2017 günü başlayacak ve 3 gün sürecek olan eğitim kampında gençler girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimleriyle tanışma ve eğitim alma fırsatı bulacak.

Eğitim kampına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, kampta başarılar diliyoruz.