HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ GSTMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri 2107-2018 Güz Döneminde Öğr. Gör. Oğuz SAĞDIÇ - Öğr. Gör. Vedat GÜNTAY’ın yönetimindeki Tasarım Stüdyosu Dersinde MÜZED Müzik Öğretmenleri Derneği’nin logo tasarımı ve "Müzik Dersime Dokunma" kampanyaları için görsel yaratımı konularında çalıştılar.

Dernek yöneticilerinin de katılımı ile 2 Kasım 2017’de ön jürisi yapılan çalışmalar daha sonra dernek tarafından değerlendirildi ve 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde MÜZED Türkiye Müzik Öğretmenleri Orkestrası "Müzik Dersime Dokunma" konseri gerçekleştirildi. Bu etkinlik çerçevesinde öğrencilerimizin MÜZED'in "Müzik Dersime Dokunma” kampanyası için hazırladıkları görselleştirmeler sergilendi.

Konser başında düzenlenen bir ödül töreni ile çalışmaya katılan bütün öğrenciler adları okunarak sahneye çağrıldı ve kendilerine taktir ve teşekkür belgeleri verildi, yeni MÜZED logosu yarışmasının birincisi Burcu KAYNAR ve TMÖ Türkiye Müzik Öğretmenleri Orkestrası Logosu birincisi Hezal Dilan SARI ise plaket ile onurlandırıldılar.