1964 yılından bu yana konserler düzenleyen ve tamamen amatör bir oluşum olan Başkent Oda Orkestrası, kurumsal kimlik çalışmaları için TOBB ETÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden destek aldı.

2019-2020 yaz döneminde 3. Sınıf Grafik Stüdyo dersi kapsamında öğrencilerimiz tarafından Başkent Oda Orkestrası Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (BODER) için logo tasarımları ve kurumsal kimlik çalışması yapıldı. Öğrencilerimizin tasarladığı logoların topladığı beğeni, farklı kullanım alanları belirlenerek birden fazla logo seçilmesi ile sonuçlandı.

Çalışmaya katılan öğrencilerimiz, BODER tarafından 9 Şubat 2020 tarihinde CSO salonunda, Beethoven’in 250. doğum yılı için gerçekleştirilen özel konsere davet edilerek, sahne arkasında orkestra üyelerinin tamamının katıldığı bir tören ile 3 birincilik ödülü, 9 finalistlik ve 21 teşekkür belgesi ile onurlandırıldılar.

Öğrenci ve öğretim üyelerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.