HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimiz Selin Ersan ve Uğur Geniş, Selçuk Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal İyi Fikir Reklam Yarışması 2018'de 2.lik ödülünü kazandı. 

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Alametifarika Reklam Ajansı ve Hich Hotel Konya işbirliği ile üniversiteler arası olarak düzenlenen “İyi Fikir Reklam Yarışması” Ödül Töreni 15 Mayıs 2018 tarihinde Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleşti. 

 

İletişim ve reklamcılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen üniversite öğrencilerini mezuniyetleri öncesinde sektöre hazırlamak ve yaratıcı fikirlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yılki konusuyla ilgili ilanda: "Herkesin iyi bir fikri vardır! Hep birlikte düşünmek, üretmek ve paylaşmak istediğimiz önemli bir konumuz var. ‘Maddeden Mânaya’ fikriyle yola çıktık ve sizleri ‘Mevlâna Klişelerin Ötesindedir’i anlatan video içeriği üretmeye davet ediyoruz. Hep birlikte Mevlâna’nın mirasındaki mânaya daha fazla insanı davet edebileceğimize ve mâna yaşamımıza katkı sağlayabileceğimize inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

 Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün değerli öğrencilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.