HABERİ PAYLAŞIN

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, ASO, TOBB ETÜ ve Çankaya Üniversitesi arasında, kadın girişimcilerin birbiri ile bağlantı kurmasına imkan sağlayacak W-COOP mobil uygulamasının hayata geçirilmesi için işbirliği protokolü 16 Eylül 2021’de imzalandı.

Yapımı süren mobil uygulamada şirket bilgileri, faaliyet alanları, ihtiyaç ve talepleri, duyurular, etkinlik takvimi ve birbirleri ile çevrimiçi görüşmeler yapabilecekleri özellikler yer alacak. Uygulama ilk olarak Ankara’da yaşayan kadın girişimcilerin kullanımına sunulacak, kısa bir süre içinde de tüm Türkiye’deki kadın girişimci kurulları üyeleri tarafından kullanılabilecek.

  • Mobil uygulama projesinin tasarım sürecinde; tanıtım videosu – görsel/grafik tasarım uygulamaları – mobil arayüz tasarım uygulamaları, TOBB ETÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Filiz ŞENLER ile öğrenciler Başak TURAN ve Nursema KOYUTÜRK
  • Mobil uygulama projesinin yazılım sürecinde; Dr. Öğretim Üyesi Gül TOKDEMİR, öğrenciler, İrem ÖZTÜRK, Mert BAYRAMUSTA, Rana ÇAKMAK, Zeynep ÖZDOĞAN yer almışlardır.

İşbirliği protokolü ASO Başkanı Nurettin Özdebir, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay, Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Geçim ve TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Belma Yılmazyiğit tarafından ASO’da imzalandı.