DUYURUYU PAYLAŞIN

Pandemi sürecinde Fakültemiz tarafından tasarlanan ve uygulanan ortak eğitim modül programında yer alan Ceza İnfaz Hukukunda Gelişmeler dersi bünyesinde kurulan çok çeşitli takımlardan biri, röportaj takımıydı.

Öğrencilerimiz Deniz Alp TEKİN, Aleyna Nur ACIR, Sertaç ÇELİKBİLEK, Helin MERCAN, Simge SERDAROĞLU ve Nurdan ATAÇ’tan oluşan röportaj takımı, dersin yürütücüsü Ar. Gör. Duygu Çağlar DOĞAN’ın gözetiminde, ceza ve infaz hukuku dünyasının pek çok önemli ismi ile röportaj yaptı. Röportajların hazırlanması, icrası ve montajında, aslında başka takımlardan yer alan öğrencilerimiz Kardelen KÜÇÜK, İlhan EVRİM, Banu AKPINAR, Cahit Arda TOROS ve Ekrem Abdullah POLAT da desteklerini sundular.

Röportajlarda, ceza infaz alanında ülkemiz ve dünyadaki gelişmelerin ele alınmasının yanında, genç hukukçulara ve hukukçu adaylarına tavsiyeler üzerine de sohbet edildi.

Ceza infaz hukuku alanında, Türk ve yabancı çok değerli isimlerle yapılan bu röportajları gururla paylaşıyoruz.

İngilizce dilinde gerçekleştirilen röportajların Türkçe çevirisine, videonun yanındaki belgeden erişebilirsiniz.

1. PEDRO DAS NEVES

Dünya Cezaevleri Birliği (ICPA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Innovative Prison Systems (IPS) Ceo’su

Roportajın Türkçesi (pdf)

1. GEORGE TUGUSHI