HABERİ PAYLAŞIN

2016 ÖSYS’de Türkiye 177.’si olup Fakültemizde tam burslu okuyan Göksu Ayçıl Altınok, 2020 yılında Fakülte birincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Fulbright Bursunu kazanan Ayçıl, Amerika Birleşik Devletleri’nde Kaliforniya Üniversitesi Los Angeles Hukuk Fakültesinde “Medya, Eğlence Sektörü ve Spor Hukuku” üzerine yaptığı yüksek lisans eğitimini 2021 yılında tamamladı. 

Yüksek lisans eğitimi sırasında aldığı derslerden biri olan “Yabancı Hukukçular İçin Amerikan Anayasa Hukuku” dersinde, dünyanın birçok yerinden gelen hukukçular arasından sınıfın en başarılı öğrencisi seçildi ve “Masin Family Academic Excellence Gold” ödülüne layık görüldü.

Aralık 2021'de yüksek lisans programından fakülte beşincisi olarak mezun olan Ayçıl,   2022 yılının Şubat ayında girdiği New York Barosu sınavını ilk seferde başarıyla geçti.

Tüm bu başarılarının Fakültemizde aldığı kaliteli eğitim ve edindiği global hukuk vizyonu sayesinde mümkün olduğunu her fırsatta dile getiren mezunumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.