Günümüzde uluslararası ilişkilerin ve uluslararası ticaretin hızla gelişmesi ve farklılaşması her alanda olduğu gibi hukuk alanında da İngilizce bilen uzmanlara duyulan gereksinimi artırmaktadır. Ortak eğitim sayesinde deneyim kazanmış hukukçular yetiştirmeyi hedefleyen Fakültemiz, % 30 İngilizce eğitim ile birlikte bir adım daha ileri gitmekte ve ülkemizin ve iş dünyasının gereksinimi olan İngilizce bilen hukukçular yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Hazırlık sınıfında verilen eğitime ek olarak lisans derslerinin %30'unun İngilizce verilmesi sayesinde öğrencilerimiz İngilizceyi akademik dil olarak kullanabileceklerdir. İngilizce programda, özellikle uluslararası hukuk ve uluslararası ticaret bakımından önem taşıyan, International Law, International Human Rights Law, Sociology of Law, Philosophy of Law, Intellectual Property Law, Law of European Union vb. dersler bulunmaktadır. İngilizce zorunlu dersler, Crime and Law in the USA, International Commercial Arbitration, Refugee Law gibi çok sayıda seçimlik ders ile de desteklenmektedir.

%30 İngilizce Lisans Ders Müfredatına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.