2010 yılında LYS’de 931. olarak TOBB ETÜ İktisat bölümünü tam burslu kazanan ve Hukuk Fakültesinde çift ana dal yapan 2016 yılı mezunumuz Utku Galip Akçok, mezuniyetinin hemen ardından Ağustos 2016'da San Francisco Golden Gate Üniversitesi'nde Amerikan Hukuku üzerine yüksek lisans (LLM) eğitimine başladı.

Yüksek lisans eğitimine devam ederken bir yandan da New York Barosu sınavına başvuran Utku, yüksek lisans eğitimini tamamlar tamamlamaz Barodan sınava girebileceğine dair bir belge aldı ve sınava hazırlanmaya başladı. Bu sırada iş başvuruları da yapan mezunumuz hali hazırda çalışmakta olduğu Schinner&Shain LLP’de “case assistant / legal intern” pozisyonunda işe başladı.

2 günden oluşan ve 17 ayrı hukuk alanını içeren New York Barosu sınavını başarıyla geçen Utku, avukat olarak Schinner&Shain LLP'de şirketler hukuku alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Mezunumuzu üstün başarılarından ötürü tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz.