HABERİ PAYLAŞIN

Mezunumuz Boğaziçi Üniversitesi’nde Göreve Başladı

TOBB ETÜ İktisat Bölümü mezunlarından Dr. Selcen Çakır Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde çalışmaya başladı. Bölümümüzden mezun olduktan sonra ekonomi alanında Koç ve Virginia Üniversitelerinden yüksek lisans, Virginia Üniversitesi’nden doktora derecesi alan mezunumuz, Dr. Öğretim Üyesi olarak göreve başladığı Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde, Çalışma Ekonomisi ve Politik İktisat konularında araştırmalarını sürdürüyor.

 

 

Mezunumuz, Marsh Global Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölgesi Siber Lideri Olarak Görevine Başladı

İktisat Bölümü 2008 mezunlarımızdan Gamze Konyar, dünyanın önde gelen sigorta brokerlığı ve risk yönetimi şirketlerinden Marsh’ta Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölgesi Siber Lideri görevine getirildi.
Mezuniyet sonrası Anadolu Sigorta ve AIG Sigorta’da farklı görevlerde çalıştıktan sonra 2017 yılında Marsh Türkiye ekibine dahil olan Gamze Konyar, burada çeşitli pozisyonlarda yürüttüğü başarılı çalışmalar sonucu şirketin global yapılanmasına transfer oldu. 1871 yılından bu yana faaliyet gösteren Marsh, 130’dan fazla ülkede hizmet vermekte.



 

Mezunumuz Citigroup’ta Genel Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yapıyor

Mezunumuz Erhan Akyol, TOBB ETÜ’den lisans  (2008) ve İspanya Merkez Bankası kuruluşu olan CEMFI’den yüksek lisans derecesi (2010) alarak, devamında Citigroup Londra ofisinde çalışmaya başladı. Şu anda Citigroup Kurumsal Bankacılık bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan mezunumuz, doğal kaynaklar üzerine çalışan şirketlere genel olarak sermaye yapısı ve finansman alanlarında hizmet veriyor.

 

 

Mezunumuz Bank of England’da

Mezunumuz Sinem Hacıoğlu Hoke TOBB ETÜ, Koç Üniversitesi ve Bonn Graduate School of Economics’ten sırasıyla lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı ve devamında Bank of England’da ekonomist olarak çalışmaya başladı. Şu an Bank of England’in Para Politikası (Monetary Analysis) departmanında Kıdemli Ekonomist olarak görev yapan mezunumuz ekonometri, para politikası ve finansal istikrar uygulamaları üzerine çalışıyor.