HABERİ PAYLAŞIN

Tarih: 3 Kasım 2016, 09:00 – 17:00

Yer: TOBB-ETÜ

Engage modeli, kalıcı ve süregelen kullanıcı deneyimleri üretebilecek teknolojik ürünleri tasarlamak için geliştirilen bir modeldir. Bu modelin fikir geliştirme aşamasında kullanılabilmesi için geliştirdiğimiz tasarım araçlarını ve süreci deneyeceğimiz ilk çalıştayımıza 3. ve 4. sınıf endüstriyel tasarım öğrencileri davetlidir. Kullanıcıları teknolojik ürünlere bağlayan deneyimler tasarlamayı öğreneceğiniz ve deneyimleyeceğiniz bu çalıştaya katılmak için https://goo.gl/forms/TxYxEKBLPEXjjKFq2 adresindeki katılım formunu, 24 Ekim 2016, 23:59’a kadar doldurmanız gerekiyor.

Not 1: Katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır, çalıştay üst limitimiz dolduğu zaman yedek kayıtlar alınmaya başlanacaktır.

Not 2: Çalıştaya katılan öğrencilere çalıştay kiti hediye edilecek; çalıştay süresince çay-kahve, atıştırmalık ve öğle yemeği ikramı yapılacaktır.

Not 3: Öğrenciler gerek duyduğu takdirde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden davet yazısı alabileceklerdir.

Çalıştay hakkında daha fazla bilgi için, Armağan Karahanoğlu (Kuru) veya Yekta Bakırlıoğlu ile iletişime geçebilirsiniz.