Güz döneminde 3,5 aylık ortak eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz, bu süreçte elde ettikleri tecrübeleri 5 Ocak 2018 Cuma günü Teknoloji Merkezi'nde yaptıkları sunumlarla, TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım bölüm öğrencileri ve öğretim elemanları ile paylaştılar.

Ortak eğitimleri süresince Nurus, Vestel, Arçelik, FNSS ve Orhan Irmak Tasarım gibi alanında öncü firmalarda tasarım ve üretim süreçlerine dahil olan öğrencilerimiz, kendi kazanımlarını ve firmalara katkılarını sunarak gelecek dönemlerde ortak eğitime gidecek arkadaşlarına yol gösterdiler.

TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü'nde her dönem açılışında geleneksel hale gelen pizza partisiyle öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız Bahar dönemine enerji dolu bir başlangıç yaptılar.

Yeni dönemde tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz