Uluslararası bir yarışma olan A' Design Ödülleri; endüstrinin tüm yaratıcı kollarında en iyi tasarım, tasarım konseptleri ve tasarım odaklı ürünleri ödüllendiriyor. Yarışmada her yıl pek çok kategoride inovasyon, teknoloji, tasarım ve yaratıcılık odaklı projeler değerlendiriliyor.

4. sınıf öğrencilerimizden Yunus Emre Pektaş Lignum isimli çevreye duyarlı elektrikli bisiklet tasarımıyla katıldığı A Design araç ve ulaşım kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

Mezunlarımızdan Ali Sinan Öztürk ise Storm Racer Water Slide isimli ailelerin hep birlikte interaktif bir su kaydırağı deneyimi yaşamalarını sağlayan tasarımıyla spor ve eğlence ekipmanları kategorisinde ödül sahibi oldu.

Mezunlarımızdan Fujer Selda Gümüş, Tazetut isimli çok fonksiyonlu gıda düzenleyici tasarımıyla mutfak araçları kategorisinde ödül aldı.

Öğrencimizi ve mezunumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.