Üniversitemiz bünyesinde 2012 yılında kurulan ve hizmet vermeye başlayan "Garaj"da; daha öğrenci iken girişimci olabilmenin kapıları açılıyor. "Garaj" konsept olarak; hiç girişimde bulunmamış ancak girişimcilik potansiyeli yüksek adayları kabul ediyor. Onlara iş fırsatları sunuyor ve profesyoneller ile tanıştırıyor. İş planı yapmayı öğretiyor ve şirketin kurulma vakti gelip, girişimciler yeterli olgunluğa ulaştığında onları iş dünyasına dahil ediyor.

Öğrencilerin ve genç girişimcilerin bilgi ve iletişim teknolojisi tabanlı projelerini (tercihen web ve mobil tabanlı yazılım projeleri ve internet girişimleri) desteklemek için; onlara ücretsiz ofis, altyapı, tasarım ve mentör desteği sağlanıyor. Öğrenci ve genç girişimcilerin start-up projelerine; fikir aşamasından, ticarileşmek için finansman temini için yönlendirme yapmaya kadar tüm aşamalarda yardımcı olunuyor.