13.Ankara Matematik Günleri- AMG 2018 Konferansı- 27-28 Nisan tarihlerinde TOBB ETÜ'de gerçekleştirildi.

13. Ankara Matematik Günleri, AMG 2018 Konferansı, 27-28 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Ankara’daki Üniversitelerin Matematik Bölüm Başkanlıkları tarafından organize edilen ve her yıl bir üniversitenin himayesinde gerçekleştirilen AMG konferanslarının on üçüncüsü, Üniversitemizin ve TÜBİTAK’ın destekleriyle başarılı bir şekilde tamamlandı.

Konferansta iki gün boyunca 4’ü davetli konuşma, 77’si bildiri sunumu ve 9’u poster sunumu olmak üzere toplam 90 bilimsel faaliyet gerçekleştirildi. Konferans süresince finanstan, mühendisliğe, modellemeden teoriye pek çok matematiksel araştırma konusu üzerinde bilimsel tartışmalar yapıldı.

Konferansta sunulan tüm bildirilerin özetlerine  AMG web sayfası üzerinden ulaşılabilirsiniz.