DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB-ETÜ TIP FAKÜLTESİ ÖZ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMA GRUPLARI RAPORLARI DEĞERLENDİRİLDİ

09.02.2022 tarihinde gerçekleştirilen TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısında Öz Değerlendirme Çalışma Gruplarının Raporları paylaşıldı. Akademisyenlerimiz yanı sıra idari personelimiz ve bazı dış paydaşlarımızın da katılımı ile gerçekleşen toplantı Dekanımız Prof. Dr. Nejat AKAR’ın başkanlığında gerçekleşti. Çalışma grubu raporları Prof. Dr. Ediz DEMİRPENÇE, Prof. Dr. Gülay DEMİRCİN, Prof. Dr. Ayşe Nur ÇAKAR, Prof. Dr. Ömer GÜNHAN, Doç. Dr. Erpulat ÖZİŞ ve Dr. Yakup TATAR tarafından sunuldu. Tartışmaya açılan raporlarla ilgili görüş ve öneriler alındı. Prof. Dr. Nejat AKAR el birliğiyle hazırlanan bu raporlarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti ve yönetim olarak iyileştirme önerilerini mümkün olduğunca kısa bir sürede gerçekleştirmek için çaba harcanacağını ifade ederek toplantıyı sonlandırdı.