DUYURUYU PAYLAŞIN

Fakültemizin Türkçe Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programının 2021 Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Ulusal Standartları çerçevesinde akredite olma amacıyla başvurusu Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından olumlu olarak yanıtlanmıştır.

Fakültemizin talebi üzerine 08-09 Haziran 2022 tarihinde TEPDAD tarafından Akreditasyon Bilgilendirme Eğitimi akademik ve idari personel ile öğrenci ve bazı dış paydaşlarımızın katılımıyla on-line olarak gerçekleşmiştir.  TEPDAD Başkanı Dr. İskender SAYEK tarafından açılan eğitimde Dr. Sevgi TURAN, Dr. Zeynep Ceren KARAHAN, Dr. Kemal ALİMOĞLU eğitimci olarak görev almışlardır. Eğitim sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nejat AKAR son derece yararlı olan bu interaktif eğitimin akreditasyon çalışmalarımızın yönlendirilmesine büyük katkı sağladığını ifade etmiş TEPDAD Yönetimi ile eğitime katılan hocalara teşekkür etmiştir.