20 Ocak 2024 tarihinde bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz Stajyer Dr. Tuna Yıldız Diseksiyon Günü’nde 13 farklı şehir, 20 farklı üniversiteden gelen tıp fakültesi öğrencilerine TOBB ETÜ Asklepios BAT olarak ev sahipliği yaptık. TOBB ETÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinin sunumları ve yönlendirmeleri ile gerçekleştirilen baş boyun bölgesi "hands-on" diseksiyon çalışmamız geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi gördü. Kendi tıp fakültelerinde daha önce diseksiyon yapma imkânı olmamış 48 katılımcıyla 5 saatlik diseksiyon çalışmamızda, katılımcılar karotis eksterna ve dallarını, fossa infratemporalis ve ağız içi bölgesini kadavra üzerinde detaylı inceleme şansı elde ettiler. Katılımcılar, ABAT tarafından yıllardır yapılan geleneksel diseksiyon günleri etkinliğimizden bu yıl da bilgilenmiş, deneyim kazanmış ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldılar. Katıldıkları etkinliğin eğitim hayatları için önemli bir rol teşkil ettiğini ve ekipçe onları çok samimi bir şekilde ağırladığımız için bizlere teşekkürlerini belirttiler.