DUYURUYU PAYLAŞIN

Ugi Talks seminerleri devam ediyor.Her hafta Çarşamba günü online olarak gerçekleşen bu seminerlerde alanında uzman isimleri ağırlıyoruz.

Bu hafta konuğumuz ODTÜ Teknokent Girişimcilik program yöneticisi Başak ÖZCAN. Başak Hanım başarılı bir iş insanı. Kendisinin kısa özgeçmişi şu şekilde: Başak (Söylemez) Özcan, üniversite eğitimini 2004 yılında Başkent Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminden sonra o dönem gelişme gösteren Avrupa Birliği ile ilişkiler üzerine yoğunlaşarak, yüksek lisans derecesini Ankara Üniversitesi’nde almıştır. Yüksek lisans tez konusunu “KOBİ’ler için Teknoloji ve Yenilik Politikaları” üzerine belirleyerek alanda farklı bir açılım yaratmıştır. Profesyonel çalışma hayatına 2006 yılında TÜSİAD’da başlayan Başak, 2012 yılında yüksek lisans tez konusu alanında çalışmalar yürütebilmek üzere ODTÜ TEKNOKENT’te Girişimcilik Uzmanı olarak göreve başlamıştır. 2019 yılı itibariyle girişimcilik alanındaki çalışmalarını programlar yöneticisi olarak sürdürmektedir. ODTÜ TEKNOKENT’in girişimcilik, hızlandırma ve kuluçka programları başta olmak üzere, yatırım ve uluslarasılaşma çalışmalarına da liderlik etmektedir.