HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü öğrencilerinin geleneksel olarak düzenlediği Rus Günleri etkinliğinin dördüncüsü 8 Mart 2017 tarihinde üniversitemizde gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Adem ŞAHİN’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Rusya ile iş yapan firmalardan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zafer AKCASU, Rönesans Holding 2014-2015 CEO'su Onur KIRELİ ve Onedio Uluslararası İlişkiler Müdürü Çağan YILDIRIM ‘Rusya ile Başarılı İş Yapma- Strateji ve Alan Çalışmaları’ adlı sunumlarını yaptılar. Çağan YILDIRIM Onedio'nun Rusya internet sayfasından bahsederken, okuyucu kitlesinin Türkiye ile benzerlikler gösterdiğini belirtti.

Zafer AKCASU Rusya’da bulunan şantiyelerinde toplam 44 dil konuşulduğunu belirterek firmanın uluslararası yönünden bahsetti. Onur KIRELİ, Rusya operasyonları hakkında bilgiler paylaşarak oradaki iş kültüründen bahsetti.  Uluslararası Girişimcilik öğrencilerinin Rusya ve Ukrayna’da müfredatları gereği bulundukları dönem hakkında gerçekleştirdikleri sunumları, Rus Kültür Derneği Çocuk Dans Grubu ise Rus geleneksel danslarıyla ve Uluslararası Girişimcilik öğrencilerinden oluşan Papizza Grubun Rusça şarkılarıyla devam etti.