HABERİ PAYLAŞIN

Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Üniversitemiz arasında 20 Şubat 2020 tarihinde imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Heyeti ile Özbekistan Taşkent Devlet Ekonomi Üniversitesi Heyeti 3-6 Mart 2020 tarihlerinde üniversiteler arası anlaşma yapmak üzere bir araya geldi.

TOBB ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf SARINAY ev sahipliğindeki toplantıya TSUE’den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dilorom Begmatova Bakhodirovna,  Dekan Doç. Dr Bobur Urinov ve Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Bölüm Başkanı Ulugbek Kamaletdinov; TOBB ETÜ'den Kurucu Rektör Prof. Dr. Tahsin KESİCİ, Uluslararası Girişimcilik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Arda TOKAT, TOBB Uluslararası İlişkiler Müdür Elif Esra ÖNAL, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri Adem KULA ile Özbekistan Büyükelçiliği  Müsteşarı Aziz Aka ELCHIXONA katıldı.

Toplantıda iki üniversite arasında öğrenci-akademisyen değişimi, akademik bilgi ve materyal paylaşımı konularında işbirliği gerçekleşmesine dair iyi niyet anlaşması imzalandı.