Rusya Federasyonu Adigey Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Murat KUMPILOV’un Türkiye ziyareti kapsamında, Maikop Devlet Teknoloji Üniversitesi Rektörü Saida KUICEVA ile Adigey Devlet Üniversitesi Rektörü Daud MAMIY ve beraberlerindeki heyet 23 Nisan 2019 Salı günü TOBB ETÜ'yü ziyaret etti.

Ziyarete Rektörümüz Prof. Dr. Güven SAK’ın başkanlığında Üniversitemizin yanı sıra ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi'nden öğretim üyeleri, düşünce kuruluşlarından çok sayıda uzman ve TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü Rusça Programından iki öğrenci katıldı. Toplantıda TOBB ETÜ’nün koordinasyonunda, Türk ve Adigey üniversiteleri arasında akademik işbirliği imkanları ele alındı.