2010 yılından itibaren öğrenci almaya başlayan Uluslararası Girişimcilik Bölümü 2014 yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Utku Can Kurucuoğlu

Garanti Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı

Uluslararası Girişimcilik bölümünün ilk öğrencilerinden ve ilk mezunlarından biriyim. 2015 yılında okulda aldığım teorik bilgi ve stajda bulduğum uygulama fırsatlarından edindiğim tecrübe ile henüz mezun olmadan Garanti Bankası Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmaya hak kazandım. 2019 yılına kadar banka içerisinde farklı süreçlerde görev aldıktan sonra 2019 yılında halen çalışmakta olduğum RealWorks Teknoloji şirketine ortak olarak girişimcilik hayatıma başladım. Şu anda ise RealWorks Teknoloji, RealMinds Reklam Hizmetleri ve RealPeople Danışmanlık şirketlerinde grup finans direktörü ve partner olarak iş hayatıma devam etmekteyim.

Hem bulunduğumuz coğrafyada yüksek nüfuslu bir kullanım alanı olan Rusça eğitiminin yerinde verilmesi hem de finans ve ekonomi alanlarına ek olarak girişimcilik dersleri ile vizyon katması açısından Uluslararası Girişimcilik bölümünün fark yarattığını ve mezunlarına farklı imkanlar sağladığını düşünüyorum.

Nursin Cüra

Uluslararası Girişimcilik, 2016 mezunu

Denizbank'ta Müfettiş Yardımcısı

"Almış olduğum eğitimin kalitesinin yanı sıra yurtdışında yaşama, farklı kültür ve dil öğrenme avantajım Denizbank müfettiş yardımcılığı pozisyonu için işe giriş sürecinde rakiplerimin önüne geçmemi sağladı. Ayrıca bölüm tarafından sağlanan ortak eğitim imkânı işe girmeden önce tecrübe sahibi olmamı sağladı. Bölüm tarafından açılan seçmeli dersler hem ilgi alanına hem de çalışmak istenilen sektöre yönelik konuları içinde barındırdığı için gelecekle ilgili belirsizlikleri ortadan kaldırdı."

Berat Oğuz

Uluslararası Girişimcilik, 2014 mezunu

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans Öğrencisi.

Roman Kasyanov

Uluslararası Girişimcilik, 2014 mezunu

Rusya RÖNESANS HOLDİNG’te çalışıyor.

Ertem Gülen

Uluslararası Girişimcilik, 2014 mezunu

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans Öğrencisi.

Sultan Nilay Basan

Uluslararası Girişimcilik, 2015 mezunu

ODTÜ TEKNOKENT Girişimcilik Direktörü.

Ahmet Yiğitalp Tulga

Uluslararası Girişimcilik, 2015 mezunu

DEİK’ te Sektörel İş Konseyleri Departmanında çalışıyor.

Utku Can Kurucuoğlu

Uluslararası Girişimcilik ve İşletme, Çift Anadal, 2015 mezunu

GARANTİ BANKASI Teftiş Kurulu Müfettiş Yardımcısı.

Hazar Erdağı

Uluslararası Girişimcilik, 2015 mezunu

AKBANK ‘ta Yönetici Adayı.

Mehmet Ali Bakacak

Uluslararası Girişimcilik, 2015 mezunu

PORTSAN MERMER A.Ş.‘de Yönetici Asistanı.

Yusuf Berk

Uluslararası Girişimcilik, 2015 mezunu

GARANTİ BANKASI Teftiş Kurulu Müfettiş Yardımcısı.

Seren Civak

Uluslararası Girişimcilik ve İktisat, Çift Anadal, 2016 mezunu

TOBB ETÜ İktisat Yüksek Lisans Öğrencisi.

Büşra Kızılırmak

Uluslararası Girişimcilik, 2016 mezunu

NAVİTAS ENERJİ Enerji Ticaret Uzman Yardımcısı.

Nursin Cüra

Uluslararası Girişimcilik ve Endüstri Mühendisliği, Yandal, 2016 mezunu

TBORÇELİK ’te Satış Temsilcisi.