DUYURUYU PAYLAŞIN

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Töreni ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Açılış Töreni 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da TOBB ETÜ Spor Salonunda yapılacaktır. Bu tarihte ders ve sınav yapılmayacaktır.

Törende kep giyecek LİSANS PROGRAM ÖĞRENCİLERİ

• 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonu itibarıyla mezuniyete hak kazananlar,
  • 2017-2018 Güz döneminde yabancı dil derslerinden belge ibraz ederek ve/veya son ortak eğitim uygulamasını (OEG 400) tamamlayarak 2.00 Genel Not Ortalaması ile mezun olabilecekler,
  • 2017-2018 Güz döneminde aldığı dersleri (azami 23 kredi içinde kalmak kaydıyla) başardığı ve yabancı dil belgelerini ibraz ettiği takdirde 2.00 Genel Not Ortalaması ile mezun olabilecekler
  • Mezun olacak lisans öğrencilerinin listesine ulaşmak için tıklayınız.

Törende kep giyecek LİSANSÜSTÜ PROGRAM ÖĞRENCİLERİ:

• 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonu itibarıyla mezuniyete hak kazananlar.
  • Mezun olacak lisansüstü öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kep giyecek öğrencilerin listesi web sayfamızda ilan edilmiştir. İlan edilen tanıma uyduğu halde bu listede yer almayan öğrencilerimiz 20.10.2017 günü saat 17:00’a kadar bölüm sekreterliklerine başvurabilirler.

Önceki yıllarda kep giyme törenine katılmış olan öğrencilerimiz (dereceye girenler hariç) bu yıl mezun olsalar dahi aynı lisans veya lisansüstü program kapsamında ikinci kez törene katılamayacaktır. Çift ana dal öğrencileri ikinci ana dal programı mezuniyeti için törene katılabilecektir.

Mezuniyet Töreni derece listesinin oluşturulması ise 2016-2017 Güz, Bahar ve Yaz döneminde mezuniyete hak kazananlar arasından yapılacaktır.

Mezuniyet Töreni Provası

Mezuniyet töreni provası, 3 Kasım 2017 Cuma günü saat 15.00'da TOBB ETÜ Spor Salonunda yapılacak olup,  kep giyecek bütün öğrencilerimizin provaya katılımı önem taşımaktadır.

Tören için dağıtılacak cübbe ve keplerinizi 3 Kasım 2017 prova öncesinde (10.00-15.00 saatleri arasında) salon girişinde hazırlanan masadan 50 TL kapora karşılığında teslim alabilirsiniz. Cübbe ve keplerinizi en geç 4 Aralık 2017 tarihine kadar İdari İşler Müdürlüğüne teslim etmeniz beklenmektedir.

Törene ilişkin davetiye  ve ulaşım detayları web sayfasında ilan edilecektir. Web sayfamızı takip etmenizi öneririz. Bütün öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katılımını bekleriz.