DUYURUYU PAYLAŞIN

Sevgili Öğrenci Adaylarımız,

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi için Fen Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarımıza başvurularınız alınmıştı.

Ancak yaşadığımız Coronaviris ( COVİD-19)  salgını nedeniyle Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı tarafından örgün eğitimin yapılmaması, eğitim-öğretime imkânlar dâhilinde uzaktan eğitimle devam edilmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda Üniversitemiz Senatosunda yapılan toplantı da 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz dönemine Lisansüstü Programlara öğrenci alınmaması kararlaştırılmıştır. Başvuruda bulunan öğrencilerin hakları saklı olup, 2020-2021 güz döneminde değerlendirmeye alınacaktır.

Elimizde olmayan nedenlerden dolayı alınan bu karar ile ilgili bilgilerinizi rica eder sağlıklı günler dileriz.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi