DUYURUYU PAYLAŞIN

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenleniyor.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, 27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde Baştaş Başkent Çimento A.Ş ve Konya Çimento A.Ş ana desteğiyle gerçekleşiyor.

Akademik Danışmanlığını TOBB ETÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Çağlar’ın, Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Selda Bancı’nın, moderatörlüklerini ise Refa Emrali, Jorge Mealha, Alper Aksoy, Serkan Karaaslan, Yunus Özmerdivenli, Ramazan Avcı, Emre Şavural, Fatih Yavuz, Ozan Gürsoy, Aktan Acar, Ferdi Akarsu, Yıldıray Lise, Murat Sönmez, Aslı Özbek ve Nihat Eyce’nin yapacağı BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki teması, “Standartlaştırma”. Betonart Yaz Okulu 2019, mimarlıkta, mekânda ve her tür yapıda standartlaştırmayı, yapı bileşenlerinden biri olan bir duvar parçasının tasarımı ve yapımı ile üretimi üzerinden tartışmaya açıyor.

27 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden seçilen yaklaşık 30 öğrenciyi, TOBB ETÜ yerleşkesinde bir araya getirecek olan BETONART Mimarlık Yaz Okulu, etkinliğin son gününde öğrencilerin eserleriyle yapılacak sergi ve ardından sertifika töreni ile sona erecek.

 

BETONART 2019