DUYURUYU PAYLAŞIN

Türkiye’den TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin genel yürütücülüğünü üstlendiği ve Güney Kore, INHA Üniversitesi ile Çek Cumhuriyeti Bilimler Akademisi’nin katıldığı  Avrupa Birliği, 7. Çerçeve Programı, KONNECT Projesi kapsamında, “Eco-Bio-Nano Materials: Processing and Applications” isimli yaz okulu 26-29 Mayıs 2018 tarihleri arasında, TEPAV Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

TOBB ETÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi ve plazma destekli biyomedikal araştırmalar grubu (pabmed) direktörü Prof. Dr. Mehmet Mutlu ve öğrencileri tarafından düzenlenen bu yaz okuluna biyomedikal ve malzeme bilimleri camiası olmak üzere ilgilenen herkes davetlimizdir. 6 farklı ülkeden, 16 üstdüzey bilim insanının ders vereceği yaz okulunda, katılımcı öğrenci arkadaşlarımıza, fikirlerini paylaşmak ve burs imkanı bulabilmelerini kolaylaştırmak üzere bildiri sunumu imkanı sağlanacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Program akışı için tıklayınız.