DUYURUYU PAYLAŞIN

BMJ Best Practice, BMJ Learning, BMJ OnExamination veritabanları 08.09.2020 tarihine kadar deneme erişimine açıldı.

BMJ Best Practice, hekimlerin, hemşirelerin ve tüm sağlık personelinin tanı ve tedavi sürecinde alacakları klinik kararlarda (hastalıkları erken teşhis etme, hataları önleme, sağlık hizmetlerinin kalitesini iyileştirme, uygun tedavi uygulama vb.) destek sağlamaktadır. Günlük olarak güncellenen, tanı, prognoz, tedavi ve önleme konusunda adım adım rehberlik sunmak için kanıta dayalı en son araştırmalara, kılavuzlara ve uzman görüşlerine dayanmaktadır. Ayrıca BMJ Best Practice Uygulaması üzerinden 1000+ sağlık durumuna, 250+ etkileşimli tıbbi hesaplayıcıya çevrimiçi ve çevrimdışı olarak erişebilirsiniz. Detaylı bilgi ve erişim adımları için Kullanım Kılavuzu'na tıklayınız.

BMJ Learning, kişisel gelişim, öğrenme ve sürekli tıp eğitiminin desteklenmesi amacıyla; doktorlar, sağlık sektörü çalışanları ve tıp öğrencileri için tasarlanmış interaktif e-öğrenme web sitesidir.

Not: Bu kaynağa uzaktan erişim için  bu sayfa üzerinden kullanıcı bilgilerinizi girmeniz ve BMJ Learning'e kayıt olmanız gerekmektedir.

BMJ OnExamination, tıbbi bilgiyi test etmek ve sınav yeterliliğini arttırmak amacıyla, tıbbi revizyon desteği sağlayarak, dünya genelindeki sağlık profesyonellerinin tıbbi kariyerlerini geliştirmelerini ve öğrencilerin sınavlara tam olarak hazırlanmalarını sağlamaktadır. OnExamination'a kaydolmak için aşağıdaki bağlantılara tıklamanız ve erişim koduyla nasıl kayıt olacağınıza dair bilgi için Kullanım Kılavuzu adımlarını uygulamanız yeterlidir. Erişim kodu için lütfen kutuphane@etu.edu.tr adresine mail atınız.

BMJ OnExamination: 1-3 Sınıf

BMJ OnExamination: 4-5 Sınıf