DUYURUYU PAYLAŞIN

Elsevier Complete Anatomy 2021, 17.000+ farklı yapı içeriği, 1500+ video ve 100 saatin üzerinde ders içeriğiyle Şubat sonuna kadar deneme erişimine açılmıştır.  Complete Anatomy içerisindeki araçları kullanarak, laboratuvar ortamında olmaya gerek duymadan diseksiyon yapabilir ve çeşitli durumları simüle edebilirsiniz. Complete Anatomy içinde yapmış olduğunuz çalışmaları, gruplar oluşturarak paylaşabilir ve kullandığınız farklı cihazlardan içeriğe erişebilirsiniz. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz program ile erişebileceğiniz gibi  mobil uygulaması aracılığı ile de erişebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve erişim adımları için Kullanım Kılavuzuna tıklayınız.

ClinicalKey Student Assessment, tıp alanında 4200'den fazla soru içeren ölçme, değerlendirme sistemi olan ClinicalKey Student Assessment Haziran sonuna kadar deneme erişimine açılmıştır. "ClinicalKey" ve "ClinicalKey Student Foundation" veritabanlarına uzaktan erişim şifresi olan kullanıcılar kullanıcı adı ve şifrelerini girerek Assessment modülünü de kullanabilir. Sorulara "Assignments" ya da "Create a Test" sekmesinden erişilmektedir. Soruları çözdükten sonra sistem zayıf olunan konulara yönlendirme sunacaktır, performansınızı görmek için "Performance" sekmesini kullanabilirsiniz.

Uzaktan Erişim Kayıt Kılavuzu