DUYURUYU PAYLAŞIN

Sevgili Öğrenciler,

2016–2017 eğitim öğretim yılında faaliyet gösterecek Öğrenci Toplulukları için Yönetim Kurulu yenileme ve yeni kurulmak istenen Topluluklar için müracaatlar 10 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayacak ve Topluluk Seçim Takvimi aşağıdaki gibi olacaktır;

Öğrenci Toplulukları Seçim Takvimi

Tarih Açıklama
10 – 14 Ekim 2016 Mevcut Topluluklar İçin Yönetim Kurulu Başvuruları ve Yeni Kurulmak İstenen Topluluklar İçin Müracaatlar.
17 Ekim 2016 Seçim Yapılacak Toplulukların İlanı.
18–21 Ekim 2016 Seçim Yapılacak Topluluklar için Üye Kaydı.
24 Ekim 2016 Topluluk Seçimleri.
26 Ekim 2016 Seçim Sonuçları ve Yeni Kurulacak Toplulukların Açıklanması

Notlar:

• Öğrenciler yeni kurmak istedikleri Topluluk müracaatları hakkında bilgi için Sağlık, Spor ve Tanıtım Müdürlüğüne (Ofis No: B–76) başvurabilirler.
  • Seçim yapılacak topluluklar için üyelik başvuruları Seçim Takviminde belirtildiği üzere 18–21 Ekim tarihleri arasında Sağlık, Spor ve Tanıtım Müdürlüğüne (Ofis No: B–76) yapılacaktır.
  • Üye kaydı ve oy kullanımında okul kimliği göstermek zorunludur.
  • Üyeler sadece bir toplulukta oy kullanılabilecektir.
  • Yalnız Ortak Eğitim Öğrencileri (yukarıda belirtilen tarihlerde) mail yoluyla üye olabilecek ve oy kullanabilecektir.
  • E-posta yoluyla oy kullanacak Ortak Eğitim Öğrencileri  “etu.edu.tr” uzantılı okul hesaplarını kullanacak, üyelik başvuru formları ve oylarını ssm@etu.edu.tr adresine göndereceklerdir.
  • Topluluk Yönetim Kurulu Başvuru ve Üyelik Formları Sağlık, Spor ve Tanıtım Müdürlüğünden (Ofis No: B–76) temin edilebilecektir.
  • Üye Kayıt ve Toplulukların Seçim Çalışmaları Sağlık Spor ve Tanıtım Müdürlüğü'nde 09:00 – 12:30 ile 13:30 – 17:30 saatleri arasında yapılacaktır. (-1 Kat, Ofis No: B-76)