DUYURUYU PAYLAŞIN

25 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 15:00’te Sosyal Tesisler 3 no’lu salonda “Tanışma ve Bölüm Günü” toplantısı düzenlenecektir.

Bölümümüz öğrenci ve hocalarını bir araya getirecek bu etkinlikte öğrencilerimiz, genel olarak üniversitenin ve özel olarak bölümün işleyişine yönelik eğitim hayatları boyunca karşılaşabilecekleri durumlar konusunda bilgi edinecekler; aynı zamanda yan dal/çift ana dal programları, Erasmus ile yurt dışında eğitim ve yurt dışında ortak eğitim gibi konularda tecrübeli öğrencilerimizden başvuru süreçlerini ve deneyimlerini öğrenme fırsatı bulacaklardır.

Bölümle ilgili düşünce ve değerlendirmelerini bölüm idarecileri ve hocaları ile paylaşma imkanına da sahip olacakları Tanışma ve Bölüm Gününe tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.