DUYURUYU PAYLAŞIN

2024-2025 Güz Dönemi Finans Doktora Programı Erken Başvuruları 25 Mart – 8 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Mülakat Tarihleri: Mülakat tarihleri daha sonra bildirilecektir.
  • Genel Bilgi ve Başvuruda İstenen Belgelere buradan ulaşabilirsiniz.
  • Başvuru formu doldurulurken Ales, Yabancı Dil skorları ve not ortalamalarının yuvarlama yapılmadan sisteme girilmesi gerekmektedir.
  • Başvuruda istenen evraklar çevrimiçi başvurudan sonra tek seferde taratılarak auslu@etu.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmelidir. Evraklar pdf dosyası ve aşağıda belirtilen sırada olmalıdır. 8 Nisan 2024 saat 18:00’den sonra gönderilen evraklar işleme alınmayacaktır. Aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.

(Ales Puanı, İngilizce Puanı, Diploma, Trancript, TC Kimlik, Dekont, 1000 Kelimelik Niyet Mektubu)

• Referans alacağınız kişiler referansları sbe@etu.edu.tr adresine iletebilirler.

Referans Formu için tıklayınız

• Ödeme Makbuzu (Dekont) Öğrenci İşleri tarafından sisteme işlenecektir.
  • Şartları sağlamayan öğrencilerin başvurusu sistem tarafından kabul edilmeyecektir.
  • Lisansüstü başvurusu için İlk Girişi tıklayınız.