DUYURUYU PAYLAŞIN

30-31 Mart 2022 tarihleri arasında ATO Congresium’da gerçekleştirilen EKO İKLİM: EKONOMİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ZİRVESİ / FUARI, “İklim Değişikliği” ve “Yeşil Dönüşüm” konularını gündemine almıştır. Zirvede, iklim değişikliği ile mücadele ve ekonomiye etkisi üzerine ortak akıl oluşturmak hedeflenmiş; “Ekonomi ve İklim Değişikliği” temalı Fuar ve İklim Müzesi oluşturulmuş; ulusal ve uluslararası 150 konuşmacının yer aldığı yirmiyi aşkın oturum düzenlenmiştir. Düzenlenen bu oturumların arasında TOBB ETÜ İÇT, Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencileri de yer almıştır.

31 Mart tarihinde düzenlenen oturumda, Tasarım Yüksek Lisans Programı stüdyosu kapsamında çalışılan “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Yönelik Disiplinlerarası Tasarım Projeleri” paylaşılmıştır. Oturumun sonunda stüdyo yürütücüsü bölüm başkanı hocamız Doç. Dr. Meryem YALÇIN ve stüdyo yürütücüsü Doç. Dr. İnci KARABACAK hocamız ile fakültemiz dekan yardımcısı Dr. Öğr Üyesi Ahmet Fatih KARAKAYA hocamıza plaket takdim edilmiştir. Aynı şekilde oturumda sunumları ile projelerini paylaşan değerli öğrencilerimiz, Pınar Bostancı, Berfu Çınar, Rana Işkın, Hamide Güler ve Cansu Ada da plaket almışlardır. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.